Bug 12248 - minor Makefile.in changes to get rpm-4.0-0.33 to compile
Summary: minor Makefile.in changes to get rpm-4.0-0.33 to compile
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: rpm (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 1.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeff Johnson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-06-14 09:40 UTC by Jonathan Kamens
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-06-14 09:41:15 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Makefile patches (1.18 KB, patch)
2000-06-14 09:41 UTC, Jonathan Kamens
no flags Details | Diff

Description Jonathan Kamens 2000-06-14 09:40:15 UTC
I kept getting "/usr/bin/ld: cannot find -lrpm" when trying to build rpm
from rpm-4.0-0.33.src.rpm.  I don't really understand why, but I had to
make the attached changes to make rpm build properly.

Comment 1 Jonathan Kamens 2000-06-14 09:41:14 UTC
Created attachment 458 [details]
Makefile patches

Comment 2 Jeff Johnson 2000-06-14 13:11:36 UTC
I believe this is fixed in CVS. I've been feuding with libtool to get
library dependencies correct, and believe that I have a working config now.

Comment 3 SB 2000-06-15 20:04:21 UTC
How do I install the newest rpm package and the rawhide package when they are 
all in 4.0 format and I only have rpm-3.1?  In order to build rpm from the cvs 
tree I need to upgrade my libtool, and that too is in 4.0 format...any help 
here?

-Stan Bubrouski


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.