Bug 12332 - GUI Installation fails at startup
GUI Installation fails at startup
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brock Organ
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2000-06-16 14:26 EDT by Enrico Scholz
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-07-27 14:32:39 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Enrico Scholz 2000-06-16 14:26:37 EDT
In vmware 2.0 GUI-installation fails with

running /sbin/loader
Probing for mouse type...
Unknown card, falling back to VGA16
Traceback (innermost last):
  File "/usr/bin/anaconda", line 250, in ?
    result = xserver.startX ()
  File "/usr/lib/anaconda/xserver.py", line 38, in startX
    if not os.access (serverPath, os.X_OK):
TypeError: argument 1: expected string, None found
install exited abnormally
sending termination signals...done
you may safely reboot your system
Comment 1 Gene Czarcinski 2000-06-16 14:52:31 EDT
This is a dup of 12042 which, in turn, is a dup of 12041 ... if installer needs
to use VGA16, it fails.

Comment 2 Michael Fulbright 2000-06-20 11:43:11 EDT
Please consolidate bugs and verify in test lab.
Comment 3 Michael Fulbright 2000-07-27 14:32:36 EDT
vmware is not currently a supported platform.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.