Bug 1243688 - Groups filter by archived not working
Groups filter by archived not working
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Zanata
Classification: Community
Component: Component-Logic (Show other bugs)
3.7
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium
: ---
: 3.8
Assigned To: Alex Eng
Damian Jansen
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-07-16 02:10 EDT by Damian Jansen
Modified: 2016-01-20 20:40 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 3.8.0-SNAPSHOT (git-jenkins-zanata-server-github-pull-requests-3995)
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-01-20 20:40:13 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Damian Jansen 2015-07-16 02:10:38 EDT
Description of problem:
After setting a Group to "Archived", viewing the Groups list and selecting the 'archived' checkbox (as admin) does not show the archived Group

Version-Release number of selected component (if applicable):
3.8-snapshot

How reproducible:
Easy always

Precondition: an archived group exists on the server
Steps to Reproduce:
1. Log in as admin, go to Groups
2. Click 'Archived' checkbox

Actual results:
Nothing

Expected results:
The archived group/s should be visible

Additional info:
Comment 1 Damian Jansen 2015-07-19 20:12:46 EDT
This appears to affect pre-existing groups only, i.e. creating a group now and setting it to archived seems to work
Comment 2 Alex Eng 2015-07-19 21:05:25 EDT
Pull request:
https://github.com/zanata/zanata-server/pull/917
Comment 3 Damian Jansen 2015-07-20 20:32:40 EDT
Verified at ca2b4c785bc32f5904bf51eb1a51ac8ecb4684c2
Comment 4 Damian Jansen 2015-07-21 00:15:30 EDT
Verified merge at 79e3ee6c8c93461c1dc54649bbc0093390d5a5b1

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.