Bug 12444 - [cmpskit] dvipsfnt doesn't work
[cmpskit] dvipsfnt doesn't work
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: cmpskit (Show other bugs)
1.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Eido Inoue
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-06-18 16:24 EDT by Jonathan Kamens
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-01-26 21:10:33 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jonathan Kamens 2000-06-18 16:24:54 EDT
This bug report is about the cmpskit package, not tetex, but bugzilla
doesn't appear to have cmpskit as a valid component, so I'm using the
closest one.

The dvipsfnt utility in cmpskit-3-5 doesn't work:

# dvipsfnt cmps
config.ps is not found in  /usr/share/texmf/dvips/
Check the directory and try again!!!

In fact, the config files are in /usr/share/texmf/dvips/config.
Comment 1 Jeff Johnson 2000-10-19 14:24:34 EDT
Changing component.
Comment 2 Matt Wilson 2001-01-26 21:10:29 EST
assigning to havill
Comment 3 Eido Inoue 2001-02-28 20:52:34 EST
the cmpskit switcher script is dependant in the config.ps file existing, with
certain contents.

Totally broken, and the script is trivial-- switching the fonts for dvi by
editing the config.ps by itself is far safer than this script. Will remove for
final release.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.