Bug 124594 - agpgart unable to determine aperture size
agpgart unable to determine aperture size
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 124593
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel (Show other bugs)
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
Brian Brock
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2004-05-27 15:58 EDT by Jason
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-02-21 14:03:50 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jason 2004-05-27 15:58:11 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6)

Description of problem:
I have installed FC2 on a HP Netserver LC2000.  It has a ATI Mach64 3D
Rage IIC video card.  When I boot I get the following:

agpgart: unable to determince aperture size
agpgart: agp_backend_initialize() failed
agpgart-serverworks probe of 0000:00:00.0 failed with error -22

When I use X the screen draws seem slower than they were with RedHat 9.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. install FC2
2. on a HP Netserver LC2000

Actual Results:  I get the errors and X seems slow

Expected Results:  No errors and X should be abit faster

Additional info:
Comment 1 Jason 2004-05-27 16:02:45 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 124593 ***
Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 14:03:50 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.