Bug 1250551 - Pulp server timeout
Pulp server timeout
Status: VERIFIED
Product: Red Hat Quickstart Cloud Installer
Classification: Red Hat
Component: Installation - Satellite (Show other bugs)
1.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium
: TP2
: 1.0
Assigned To: Jason Montleon
Dan Macpherson
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-08-05 08:48 EDT by Thom Carlin
Modified: 2016-04-29 12:17 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Thom Carlin 2015-08-05 08:48:07 EDT
Description of problem:

Starting with the 0804 builds, started seeing Pulp timeouts at "content sync"

Version-Release number of selected component (if applicable):

This install was completed from an ISO with the Media ID 1438723852.201001 at 09:30:52 PM on 04 Aug 2015.

How reproducible:

100% (so far)

Steps to Reproduce:
1. Install RHCI
2. Run fusor-installer
3. Run component installer
4. Wait for content sync

Actual results:

Pulp timeout

Expected results:

No timeouts

Additional info:

Workaround: systemctl restart mongod.service
Comment 3 John Matthews 2015-08-12 11:20:50 EDT
Thom,

How much RAM was on the machine you ran the ISO install on?
Comment 4 Thom Carlin 2015-08-12 11:28:20 EDT
16 Gb
Comment 5 John Matthews 2016-02-15 15:28:36 EST
We haven't seen this issue in several months, moving to ON_QA so we may close it out.
Comment 6 Antonin Pagac 2016-02-16 09:22:02 EST
I agree. Haven't seen this in several months for bare metal installs.

Marking as verified.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.