Bug 1255824 - Guide Me dialogs are titled "New XXX - Guide Me"; the "New" is unnecessary and may be incorrect.
Guide Me dialogs are titled "New XXX - Guide Me"; the "New" is unnecessary an...
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: oVirt
Classification: Community
Component: ovirt-engine-webadmin (Show other bugs)
3.6
Unspecified Unspecified
medium Severity low
: ---
: 3.6.0
Assigned To: Einav Cohen
Lukas Svaty
ux
:
Depends On:
Blocks: 1255267
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-08-21 12:04 EDT by Einav Cohen
Modified: 2016-02-10 14:46 EST (History)
9 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 3.6.0-11
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-11-04 06:40:58 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: UX
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 45194 master MERGED webadmin: removed "New" from Guide-Me dialogs title Never
oVirt gerrit 45199 ovirt-engine-3.6 MERGED webadmin: removed "New" from Guide-Me dialogs title Never

  None (edit)
Description Einav Cohen 2015-08-21 12:04:02 EDT
"Guide Me" dialogs are titled "New XXX - Guide Me" (e.g. "New Data-Center - Guide Me". 

The "New" is unnecessary, and may even be incorrect in case the "Guide Me" is opened manually by the user for an already existing item, rather than automatically by the system for a (truly) new item. 

The dialog title should be changed to: "XXX - Guide Me" (e.g. "Data-Center - Guide Me"). 

Other than that, removing the "New" from the dialog title will also keep the title more compact, which would eliminate the title cropping in other locales. 

[This applies to all 'Guide Me' dialogs in the system - Data-Center, Cluster, VM).
Comment 1 Lukas Svaty 2015-09-16 04:58:28 EDT
verified in rhevm-webadmin-portal-3.6.0-0.15.master.el6.noarch
Comment 2 Sandro Bonazzola 2015-11-04 06:40:58 EST
oVirt 3.6.0 has been released on November 4th, 2015 and should fix this issue.
If problems still persist, please open a new BZ and reference this one.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.