Bug 125861 - Firewire / IEEE1394 harddisk not working
Firewire / IEEE1394 harddisk not working
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel (Show other bugs)
2
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-06-12 13:27 EDT by Frank Büttner
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version: 2.6.6-1.435
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-06-14 18:07:23 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Frank Büttner 2004-06-12 13:27:46 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; de-AT; rv:1.6) Gecko/20040510

Description of problem:
When I plug in my firewire harddisk i get a error and the harddisk
will not work. But with FC1 it work. So the disk and the controller
are ok.

Version-Release number of selected component (if applicable):
kernel-2.6.6-1.427

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Plug in the Firewire harddisk
   

Actual Results:  I get a error:
ieee1394: Error parsing configrom for node 0-00:1023

Expected Results:  a working Firewire disk like it was at FC1

Additional info:
Comment 1 Frank Büttner 2004-06-14 13:26:46 EDT
Any ideas???

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.