Bug 125925 - does not umount /initrd on boot
does not umount /initrd on boot
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: initscripts (Show other bugs)
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
Brock Organ
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2004-06-14 04:11 EDT by Russell Coker
Modified: 2014-03-16 22:46 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2005-04-26 14:27:52 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Russell Coker 2004-06-14 04:11:56 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; Konqueror/3.2; Linux) (KHTML, like Gecko)

Description of problem:
After booting a Fedora Core 2 machine /initrd is still mounted.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
Boot and observe that /initrd is mounted.  It occurs on my system and some other systems.  It occurs in permissive mode so does not seem to be related to SE Linux in any way.

Additional info:
Comment 1 Bill Nottingham 2004-06-29 00:06:15 EDT
Are you using rhgb?
Comment 2 Matthew Miller 2005-04-26 12:16:46 EDT
Fedora Core 2 is now maintained by the Fedora Legacy project for
security updates only. If this problem is a security issue, please
reopen and reassign to the Fedora Legacy product. If it is not a
security issue and hasn't been resolved in the current FC3 updates or
in the FC4 test release, reopen and change the version to match.
Comment 3 Bill Nottingham 2005-04-26 14:27:52 EDT
Closing, no response to initial query.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.