Bug 126149 - Can't see hebrew fonts in openoffice1.1.1
Can't see hebrew fonts in openoffice1.1.1
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dan Williams
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2004-06-16 15:01 EDT by Eli Hadad
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2004-09-25 15:47:59 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Eli Hadad 2004-06-16 15:01:11 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7)
Gecko/20040608 Firefox/0.8

Description of problem:
After installing "Custom" installation with all the packages selected,
I can't write hebrew in OpenOffice. I see instead of the hebrew fonts 
Gibberish. I configured CTL in OpenOffice and hebrew support in X.  

1.I managed to open documents that include hebrew fonts and see them
2.In other GNOME applications such as AbiWord I was able to write 
  using hebrew fonts.

This was not happened when using standard "Workstation" installation.

I assume that some other package installed cause this problem (which
is not installed in "Workstation" installation), but don't know how 
to find it.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.Install FC2 using "Custom" installation choosing "Everything" in the
  the packages list. 
2.Configure support for hebrew in X, and hebrew - CTL in OpenOffice 
3.Try to write hebrew in OpenOffice fail.

Actual Results:  Gibberish instead of hebrew.

Expected Results:  See hebrew in the document

Additional info:

Comment 1 Dan Williams 2004-09-14 11:37:08 EDT
What are the Hebrew fonts you have? (full file name please...)

Comment 2 Dan Williams 2004-09-18 12:57:10 EDT
I tried what will be 1.1.2-5 with fonts from:


and installed them to /usr/share/fonts/openoffice.  I could see them
in the font dropdown and glyphs showed when I typed in the font.
Comment 3 Dan Williams 2004-09-25 15:47:59 EDT
Please test with the openoffice.org-1.1.2-5 RPMs in Rawhide, it should
be fixed in that version.  If the problem persists with that version,
please reopen this bug.  Thanks!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.