Bug 1263363 - Exception AttributeError: "'NoneType' object has no attribute 'udev_unref'" in <bound method Context.__del__ of <pyudev.core.Context object at 0x16ef890>> ignored
Exception AttributeError: "'NoneType' object has no attribute 'udev_unref'" i...
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 1252833
Product: Red Hat Enterprise Linux 7
Classification: Red Hat
Component: anaconda (Show other bugs)
7.2
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Anaconda Maintenance Team
Release Test Team
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-09-15 12:05 EDT by Alexander Todorov
Modified: 2017-01-06 16:44 EST (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-09-15 12:07:29 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alexander Todorov 2015-09-15 12:05:43 EDT
Description of problem:

Jenkins reports the following error below the test results, although everything seems to pass:

Exception AttributeError: "'NoneType' object has no attribute 'udev_unref'" in <bound method Context.__del__ of <pyudev.core.Context object at 0x16ef890>> ignored


I'm not sure if this is expected or we're missing a possible failure here.
Comment 1 David Shea 2015-09-15 12:07:29 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 1252833 ***
Comment 2 jack 2015-12-01 19:57:28 EST
(In reply to David Shea from comment #1)
> 
> *** This bug has been marked as a duplicate of bug 1252833 ***

Have this bug been solved ?
Comment 3 David Shea 2015-12-02 08:46:42 EST
(In reply to jack from comment #2)
> (In reply to David Shea from comment #1)
> > 
> > *** This bug has been marked as a duplicate of bug 1252833 ***
> 
> Have this bug been solved ?

No, but the message can be safely ignored.
Comment 4 Matt Moldvan 2016-06-16 22:21:34 EDT
Getting this error as well as the last thing I see before a kickstart provision fails... unfortunately I'm unable to view the ticket that was marked as a duplicate.  Was hoping someone could share whatever the resolution for that one is to give me an idea of where to go?
Comment 5 Matt Moldvan 2016-06-16 22:39:07 EDT
Never mind, sorry... turned out to be completely unrelated to anaconda.
Comment 6 nickw1985 2016-07-13 22:42:16 EDT
(In reply to Matt Moldvan from comment #5)
> Never mind, sorry... turned out to be completely unrelated to anaconda.

Hi Matt Moldvan

This is driving me insane - any chance you can elaborate of how you resolved this issue?
Comment 7 Brian J. Murrell 2016-12-12 14:50:48 EST
(In reply to David Shea from comment #1)
> 
> *** This bug has been marked as a duplicate of bug 1252833 ***

Except that for the rest of us, bug 1252833 is not visible and so it doesn't help us that you closed this one as a duplicate of that one.
Comment 8 Gordon Messmer 2017-01-06 16:44:37 EST
I'm seeing this error message in 7.3.  One kickstart file works if I remove the "network" line.  However, I have another file that isn't fixed as readily, so I think there may be more than one bug.  I'm still tracking these down.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.