Bug 1264490 - Unable to download attached files from customer report, says unauthorized
Unable to download attached files from customer report, says unauthorized
Status: CLOSED WONTFIX
Product: JBoss Operations Network
Classification: JBoss
Component: Red Hat Access (Show other bugs)
JON 3.3.4
x86_64 Linux
low Severity high
: ER01
: JON 3.3.5
Assigned To: Michael Burman
Mike Foley
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-09-18 11:05 EDT by Jeeva Kandasamy
Modified: 2016-06-13 07:17 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-12-01 10:33:46 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot (101.90 KB, image/jpeg)
2015-09-18 11:05 EDT, Jeeva Kandasamy
no flags Details

  None (edit)
Description Jeeva Kandasamy 2015-09-18 11:05:31 EDT
Created attachment 1074964 [details]
screenshot

Description of problem:
Unable to download attached files from customer report, says unauthorized.


Version-Release number of selected component (if applicable):
JBoss Operations Network
Version : 3.3.0.GA Update 04
Build Number : b42d4f0:9e8659d
GWT Version : 2.5.0
SmartGWT Version : 3.0p

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. Login in to JBOSS ON 3.3.4 DR 01
2. Login in to 'Red Hat access' with the user, who has 'Manage Support Cases' permission.
3. Navigate to 'Red Hat Access->support->My Cases', select existing case with attachment
4. Click on on file to download.

Actual results:
Failed, shows "401 Unauthorized"


Expected results:
File should download.


Additional info:
If we right click on file name and open in new tab it's asking authentication details once again and allow to download. I hope JON blocks authentication pop-up.

Browser: Firefox 40.0.3
OS: Fedora 22, GNOME

screenshot is attached
Comment 1 Jeeva Kandasamy 2015-09-29 04:38:31 EDT
I can see this issue on the following build with Firefox 40.0.3,

JBoss Operations Network	
Version : 3.3.0.GA Update 03
Build Number : edc324f:119e8f4
GWT Version : 2.5.0
SmartGWT Version : 3.0p

Hence I doubted browser, then I tested with Firefox 31.1.0 version, everything working as expected.

I'm facing this issue only when I use latest version of Firefox(40.0.3)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.