Bugzilla (bugzilla.redhat.com) will be under maintenance for infrastructure upgrades and will not be available on July 31st between 12:30 AM - 05:30 AM UTC. We appreciate your understanding and patience. You can follow status.redhat.com for details.
Bug 1266390 - [fork][origin_userinterface_521]Didn't show helpful message on empty catalog
Summary: [fork][origin_userinterface_521]Didn't show helpful message on empty catalog
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: OKD
Classification: Red Hat
Component: Management Console
Version: 3.x
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Samuel Padgett
QA Contact: Yadan Pei
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2015-09-25 07:40 UTC by Yadan Pei
Modified: 2015-11-23 21:13 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-11-23 21:13:49 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)
didn't show helpful message on empty catalog (19.03 KB, image/png)
2015-09-25 07:42 UTC, Yadan Pei
no flags Details

Description Yadan Pei 2015-09-25 07:40:10 UTC
Description of problem:
after create a project on web console, it will go directly to create page,when there are no imagestreams nor templates for this project or shared openshift project,there should be a helpful message telling user the project is empty and suggest to create some,but currently no message shown

Version-Release number of selected component (if applicable):
fork_ami_openshift3_userinterface_public_521_89

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Create a new project on web console

Actual results:
It didn't show helpful message on create page telling user to create imagestreams or templates,see attachment

Expected results:
Should show helpful message on empty catalog

Additional info:

Comment 1 Yadan Pei 2015-09-25 07:42:10 UTC
Created attachment 1076926 [details]
didn't show helpful message on empty catalog

Comment 2 Samuel Padgett 2015-09-25 15:31:17 UTC
Fix added to the pull request:

https://github.com/openshift/origin/pull/4684

Comment 3 Yanping Zhang 2015-09-28 01:59:35 UTC
Tested on devenv-fedora_2411
$ openshift version
openshift v1.0.6-188-g347cf33
kubernetes v1.1.0-alpha.0-1605-g44c91b1

After creating a new project on webconsole, it will show help info telling user to create image/template. And when click on "Add to Project" in an empty project, it will also show the help info.
The bug has been fixed, so move it to Verified.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.