Bug 1267768 - ActionController::RoutingError (No route matches [GET] "/images/icons/new/vmdb_table_evm.png")
ActionController::RoutingError (No route matches [GET] "/images/icons/new/vmd...
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS (Show other bugs)
5.5.0
Unspecified Unspecified
high Severity medium
: GA
: 5.5.0
Assigned To: Eric Winchell
Nandini Chandra
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-09-30 19:13 EDT by Nandini Chandra
Modified: 2015-12-08 08:34 EST (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 5.5.0.5
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-12-08 08:34:17 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Nandini Chandra 2015-09-30 19:13:46 EDT
Description of problem:
----------------------
Routing error seen in production.log

[----] I, [2015-09-30T13:57:48.569318 #2874:c7d990]  INFO -- : Started GET "/images/icons/new/vmdb_table_evm.png" for 127.0.0.1 at 2015-09-30 13:57:48 -0400
[----] F, [2015-09-30T13:57:48.571578 #2874:c7d990] FATAL -- :
ActionController::RoutingError (No route matches [GET] "/images/icons/new/vmdb_table_evm.png"):
  actionpack (4.2.4) lib/action_dispatch/middleware/debug_exceptions.rb:21:in `call'
  actionpack (4.2.4) lib/action_dispatch/middleware/show_exceptions.rb:30:in `call'
  railties (4.2.4) lib/rails/rack/logger.rb:38:in `call_app'
  railties (4.2.4) lib/rails/rack/logger.rb:22:in `call'
  actionpack (4.2.4) lib/action_dispatch/middleware/request_id.rb:21:in `call'
  rack (1.6.4) lib/rack/methodoverride.rb:22:in `call'
  rack (1.6.4) lib/rack/runtime.rb:18:in `call'
  activesupport (4.2.4) lib/active_support/cache/strategy/local_cache_middleware.rb:28:in `call'
  rack (1.6.4) lib/rack/lock.rb:17:in `call'
  actionpack (4.2.4) lib/action_dispatch/middleware/static.rb:116:in `call'
  actionpack (4.2.4) lib/action_dispatch/middleware/static.rb:116:in `call'
  rack (1.6.4) lib/rack/sendfile.rb:113:in `call'
  railties (4.2.4) lib/rails/engine.rb:518:in `call'
  railties (4.2.4) lib/rails/application.rb:165:in `call'
  rack (1.6.4) lib/rack/content_length.rb:15:in `call'
  thin (1.6.3) lib/thin/connection.rb:86:in `block in pre_process'
  thin (1.6.3) lib/thin/connection.rb:84:in `catch'
  thin (1.6.3) lib/thin/connection.rb:84:in `pre_process'
  thin (1.6.3) lib/thin/connection.rb:53:in `process'
  thin (1.6.3) lib/thin/connection.rb:39:in `receive_data'
  eventmachine (1.0.7) lib/eventmachine.rb:187:in `run_machine'
  eventmachine (1.0.7) lib/eventmachine.rb:187:in `run'
  thin (1.6.3) lib/thin/backends/base.rb:73:in `start'
  thin (1.6.3) lib/thin/server.rb:162:in `start'
  rack (1.6.4) lib/rack/handler/thin.rb:19:in `run'
  rack (1.6.4) lib/rack/server.rb:286:in `start'
  railties (4.2.4) lib/rails/commands/server.rb:80:in `start'
  railties (4.2.4) lib/rails/commands/commands_tasks.rb:80:in `block in server'
  railties (4.2.4) lib/rails/commands/commands_tasks.rb:75:in `tap'
  railties (4.2.4) lib/rails/commands/commands_tasks.rb:75:in `server'
  railties (4.2.4) lib/rails/commands/commands_tasks.rb:39:in `run_command!'

Version-Release number of selected component (if applicable):
-----------------------
5.5.0.3


How reproducible:
----------------
Not sure


Steps to Reproduce:
-------------------
1.
2.
3.


Actual results:
---------------
Routing error in production.log


Expected results:
-----------------
No routing error


Additional info:
----------------
Comment 2 CFME Bot 2015-10-02 14:52:16 EDT
New commit detected on ManageIQ/manageiq/master:
https://github.com/ManageIQ/manageiq/commit/06ea579316c2e0864a62fb17b54c8fd08e7cea58

commit 06ea579316c2e0864a62fb17b54c8fd08e7cea58
Author:     Eric Winchell <ewinchel@redhat.com>
AuthorDate: Fri Oct 2 13:53:07 2015 -0400
Commit:     Eric Winchell <ewinchel@redhat.com>
CommitDate: Fri Oct 2 13:53:07 2015 -0400

    missing icon
    https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1267768

 public/images/icons/new/vmdb_table_evm.png | Bin 0 -> 2592 bytes
 1 file changed, 0 insertions(+), 0 deletions(-)
 create mode 100644 public/images/icons/new/vmdb_table_evm.png
Comment 4 CFME Bot 2015-10-02 14:52:30 EDT
Detected commit referencing this ticket while ticket status is POST.
Comment 5 Nandini Chandra 2015-10-29 15:26:02 EDT
Verified in 5.5.0.7
Comment 7 errata-xmlrpc 2015-12-08 08:34:17 EST
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2015:2551

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.