Bug 1268951 - Next button on 4C doesn't have an arrow in the button text
Next button on 4C doesn't have an arrow in the button text
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Quickstart Cloud Installer
Classification: Red Hat
Component: WebUI (Show other bugs)
1.0
Unspecified Unspecified
high Severity unspecified
: TP2
: 1.0
Assigned To: cchase
Dave Johnson
: Triaged
Depends On:
Blocks: rhci-sprint-10
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-10-05 13:40 EDT by Matt Reid
Modified: 2016-10-03 15:22 EDT (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-10-03 15:22:12 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Matt Reid 2015-10-05 13:40:57 EDT
Description of problem:
All of the Next buttons in the Unified Installer should read "Next >". The Next button in 4C is missing the arrow, and just says "Next".

Version-Release number of selected component (if applicable):
Tech Preview

Additional info:
This is logged in Trello as well
Comment 1 cchase 2015-10-29 19:16:37 EDT
https://github.com/fusor/fusor/pull/429
Comment 2 John Matthews 2015-11-02 11:55:50 EST
Included in:  ruby193-rubygem-fusor_ui-0.0.1-84.el7
Comment 3 Antonin Pagac 2016-01-12 07:10:15 EST
Verified.

ruby193-rubygem-fusor_ui-0.0.1-98.el7.noarch
RHCI-6.0-RHEL-7-20160107.t.1-RHCI-x86_64-dvd1.iso

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.