Bug 126982 - (John) rhn_register fails for existing user - Error Clas Code 31
rhn_register fails for existing user - Error Clas Code 31
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Enterprise Linux 3
Classification: Red Hat
Component: rhn_register (Show other bugs)
3.0
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Adrian Likins
Fanny Augustin
http://12.107.129.97
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-06-29 20:57 EDT by John Kelley
Modified: 2007-11-30 17:07 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-07-08 16:38:20 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description John Kelley 2004-06-29 20:57:13 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; YComp 
5.0.0.0; .NET CLR 1.1.4322)

Description of problem:
Installed OS, configured networking - all OK.  Went to Red Hat and 
registered product.  Ran rhn_register from machine which produced  
Error Clas Code 31 "An error occurred while processing this request".

Version-Release number of selected component (if applicable):
Enterprise AS 3

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.rhn_register
2.click through menu's
3.
    

Actual Results:  above error

Expected Results:  Shoud have registered me so I could run up2date.

Additional info:

You can call me at 518 882-1991 or email me at john@atypica.com
Comment 1 Suzanne Hillman 2004-07-08 16:34:06 EDT
If this is something urgent enough that you are willing to give out
your phone number, I suspect that you actually wanted to have gone
through support, rather than bugzilla:
https://www.redhat.com/apps/support/
Comment 2 John Kelley 2004-07-08 16:37:54 EDT
You can close this bug.  I did go through support.  They had me 
delete the ID file in my machine, remove all my platforms, and start 
from scratch, which worked.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.