Bug 1270966 - UI: Optimize > Bottlenecks graph is not regenerated when using accordion
UI: Optimize > Bottlenecks graph is not regenerated when using accordion
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS (Show other bugs)
5.4.0
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: GA
: 5.6.0
Assigned To: Martin Povolny
Jan Krocil
c&u:ui:optimize:bottleneck
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-10-12 14:56 EDT by Jan Krocil
Modified: 2016-05-09 16:03 EDT (History)
6 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-05-09 16:03:52 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jan Krocil 2015-10-12 14:56:44 EDT
Description of problem:
The bottlenecks graph is generated only when the "Optimize > Bottlenecks" menu item is selected OR (workaround) when the user clicks the "Reports" tab and then goes back using the "Summary" tab on the right side of the page.

Version-Release number of selected component (if applicable):
5.4.3.0

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Setup some provider (rhevm35, vsphere5, vsphere55)
2. Setup C&U
3. Wait 2 days for collection
4. Go to Optimize > Bottlenecks (graph is displayed)
5. Select some provider in the accordion

Actual results:
Graph is gray, empty. Axes are not marked in any way.

Expected results:
Graph is populated with bottleneck events, axes are marked.

Additional info:
There is no error in production.log.
Comment 2 Dave Johnson 2015-10-12 14:59:12 EDT
Nandini, is this present in 5.5 as well?
Comment 3 Nandini Chandra 2015-10-12 17:56:39 EDT
Dave,

I have tested 5.5.0.5 Beta and the issue doesn't occur in it.
Comment 5 Martin Povolny 2016-05-09 06:26:25 EDT
Jan, if this was reported in 5.4 and is not present in 5.5, can you, please, retest 5.6 and update the bug?

Thx
Comment 6 Jan Krocil 2016-05-09 06:47:12 EDT
Nandini,
do we have a 5.6.0.5 appliance where we could retest this please?

Thank you
Comment 7 Nandini Chandra 2016-05-09 16:03:52 EDT
Jan,

This issue doesn't occur in 5.6.So,closing the BZ.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.