Bug 1273061 - Restore/Save button not work properly
Restore/Save button not work properly
Status: ASSIGNED
Product: JBoss BPMS Platform 6
Classification: JBoss
Component: Business Central (Show other bugs)
6.2.0
All All
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Toni Rikkola
Lukáš Petrovický
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-10-19 09:47 EDT by Kirill Gaevskii
Modified: 2016-01-08 17:05 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Test Restore Button (6.32 MB, application/octet-stream)
2015-10-19 09:47 EDT, Kirill Gaevskii
no flags Details

  None (edit)
Description Kirill Gaevskii 2015-10-19 09:47:44 EDT
Created attachment 1084416 [details]
Test Restore Button

Description of problem:
After restoring previous version of Asset "Restore" button not changed to "Save", but works as "Save" button. See attachment. 

Version-Release number of selected component (if applicable):
6.2.ER4

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. Create new Asset
2. Make some changes and commit
3. Restore previous version

Actual results:
"Restore" button is not changed to "Save" button, but works as "Save" button.

Expected results:
After restore previous version of asset "Restore" button will be changed to "Save" button.

Additional info:
The same behaviour for WID, Forms, Enumerations and so on.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.