Bug 1277524 - Appliance package add hosted-engine configuration file under incorrect directory
Appliance package add hosted-engine configuration file under incorrect directory
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: rhevm-appliance (Show other bugs)
3.6.0
x86_64 Linux
unspecified Severity high
: ovirt-3.6.0-rc3
: 3.6.0
Assigned To: Anatoly Litovsky
Artyom
: TestOnly, Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-11-03 09:01 EST by Artyom
Modified: 2016-09-26 17:56 EDT (History)
13 users (show)

See Also:
Fixed In Version: rhevm-appliance-20151110.0
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-03-09 16:44:26 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Node
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Artyom 2015-11-03 09:01:38 EST
Description of problem:
Appliance package add hosted-engine configuration file under incorrect directory
it put 10-appliance.conf under /etc/ovirt-hosted-engine-setup, but it must be under /etc/ovirt-hosted-engine

Version-Release number of selected component (if applicable):
rhevm-appliance-20151029.2-1.el6ev.noarch

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Install appliance package
2. Deploy hosted-engine from appliance
3.

Actual results:
HE deploy not see appliance image because configuration file placed under wrong directory

Expected results:
HE deploy must see appliance image 

Additional info:
correct directory for appliance configuration file /etc/ovirt-hosted-engine/
Comment 2 Artyom 2015-11-04 07:06:12 EST
Worked fine for image from comment 1
Comment 3 Sandro Bonazzola 2015-11-09 03:36:14 EST
Moved to downstream since this is not affecting upstream.
Comment 4 Red Hat Bugzilla Rules Engine 2015-11-09 03:36:18 EST
This bug is marked for z-stream, yet the milestone is for a major version, therefore the milestone has been reset.
Please set the correct milestone or drop the z stream flag.
Comment 5 Red Hat Bugzilla Rules Engine 2015-11-09 03:36:18 EST
Fixed bug tickets must have target milestone set prior to fixing them. Please set the correct milestone and move the bugs back to the previous status after this is corrected.
Comment 6 Red Hat Bugzilla Rules Engine 2015-11-09 03:37:55 EST
Fixed bug tickets must have version flags set prior to fixing them. Please set the correct version flags and move the bugs back to the previous status after this is corrected.
Comment 7 Artyom 2015-12-07 09:46:34 EST
Verified on rhevm-appliance-20151119.0-1.el7ev.noarch
Comment 9 errata-xmlrpc 2016-03-09 16:44:26 EST
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHBA-2016:0385

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.