Bug 1278719 - [userinterface_public_561]There is no "View Archive" button in build log page
[userinterface_public_561]There is no "View Archive" button in build log page
Status: CLOSED ERRATA
Product: OpenShift Container Platform
Classification: Red Hat
Component: Management Console (Show other bugs)
3.1.0
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: bpeterse
yapei
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-11-06 04:25 EST by Yanping Zhang
Modified: 2016-05-12 12:25 EDT (History)
6 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-05-12 12:25:05 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Yanping Zhang 2015-11-06 04:25:59 EST
Description of problem:
On web console, there is "View Archive" button for pod log page, but no "View Archive" button for build log page.

Version-Release number of selected component (if applicable):
openshift v3.1.0.0
kubernetes v1.2.0-alpha.1-1107-g4c8e6f4
etcd 2.1.2

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Create app in project.
2.View build logs on web console.
3.

Actual results:
2.Under the log label of build, there is no "View Archive" button. 

Expected results:
2.Should have "View Archive" button to view build log in kibana.

Additional info:
Comment 2 Jessica Forrester 2015-11-09 09:06:40 EST
This is expected for now. For builds the UI does not know the name of the pod for the build, which is needed to jump to kibana.  We will be addressing that in the next release.
Comment 3 Yanping Zhang 2016-01-26 02:38:06 EST
Tested against fork_ami_openshift3_userinterface_public_561_195
openshift v1.1.1-144-gf078c0f
kubernetes v1.1.0-origin-1107-g4c8e6f4
etcd 2.2.2

There is "View Archive" link on build log page now, the bug is fixed, will verify it once it is ON_QA.
Comment 4 Yanping Zhang 2016-01-29 02:56:09 EST
The fix has not been merged in latest enterprise puddle:3.1/2016-01-28.1/.
Waiting for a new puddle containing the fix to verified the bug.
Comment 5 Yanping Zhang 2016-02-02 04:07:21 EST
Checked on enterprise puddle 3.1/2016-02-01.1, it still doesn't contain the fix codes for the bug. When will the codes be merged in enterprise?
Comment 6 bpeterse 2016-02-05 16:22:42 EST
fork_ami w/fix coming your way, comment will be on trello card.
Comment 7 bpeterse 2016-02-08 10:18:42 EST
Updated fork_ami in progress, w/ latest APIGroups fix (prev broke logs)
Comment 8 Yanping Zhang 2016-02-17 01:03:24 EST
Checked on puddle 3.2/2016-02-16.1/, after config logging on master, there is "View Archive" link on build log page now, so move the bug to Verified.
Comment 10 errata-xmlrpc 2016-05-12 12:25:05 EDT
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2016:1064

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.