Bug 1278883 - Nodes utilization charts do not show up
Nodes utilization charts do not show up
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS (Show other bugs)
5.5.0
Unspecified Unspecified
high Severity high
: GA
: 5.5.0
Assigned To: Martin Hradil
Nandini Chandra
:
: 1280483 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-11-06 11:18 EST by Marius Cornea
Modified: 2015-12-08 08:45 EST (History)
9 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 5.5.0.10
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-12-08 08:45:12 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
browser console debug (59.11 KB, text/plain)
2015-11-06 11:18 EST, Marius Cornea
no flags Details

  None (edit)
Description Marius Cornea 2015-11-06 11:18:49 EST
Created attachment 1090720 [details]
browser console debug

Description of problem:
The Nodes utilization charts do not show up. When trying to access the utilization charts they get stuck on the loading page.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Add Openstack Director provider 
2. Go to the nodes list
3. Click on one of the powered on nodes
4. Select Monitoring -> Utilization

Actual results:
The page gets stuck with the loading sign and charts don't show up.

Expected results:
The charts show up.

Additional info:
Attaching browser console debug:
Comment 5 Harpreet Kataria 2015-11-13 16:53:04 EST
*** Bug 1280483 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 6 Nandini Chandra 2015-11-20 11:52:13 EST
Verified in 5.5.0.11
Comment 8 errata-xmlrpc 2015-12-08 08:45:12 EST
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2015:2551

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.