Bug 1282820 - Failed to start vm on RHEV-H after upgrade
Summary: Failed to start vm on RHEV-H after upgrade
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-node
Version: 3.5.6
Hardware: x86_64
OS: Linux
urgent
urgent
Target Milestone: ovirt-3.5.6
: 3.5.6
Assignee: Fabian Deutsch
QA Contact: Ying Cui
URL:
Whiteboard: node
Depends On: 1281363
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2015-11-17 14:24 UTC by rhev-integ
Modified: 2016-02-10 19:17 UTC (History)
20 users (show)

Fixed In Version: ovirt-node-3.2.3-28.el7 ovirt-node-3.2.3-28.el6
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of: 1281363
Environment:
Last Closed: 2015-12-01 20:17:10 UTC
oVirt Team: Node


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHBA-2015:2526 normal SHIPPED_LIVE ovirt-node bug fix and enhancement update for RHEV 3.5.6 2015-12-02 01:15:28 UTC
oVirt gerrit 48532 None None None Never

Comment 3 Ying Cui 2015-11-19 10:40:17 UTC
This bug only happened on RHEV-H el6
so I verified this bug on rhevh 6.7 for 3.5.6

# cat /etc/redhat-release 
Red Hat Enterprise Virtualization Hypervisor release 6.7 (20151117.0.el6ev)

# rpm -qa ovirt-node
ovirt-node-3.2.3-28.el6.noarch

Test servers:
Local Storage - 2 times, PASS
iSCSI Storage - 2 times, PASS


Test Steps:
1. Install RHEV-H 6.7-20151015.1 the last released version
2. Register to RHEVM 3.5.6.2-0.1.el6ev successful
3. Connect storage
4. Create VM, VM can start successful.
5. Shutdown VM
6. Make Host to maintenance
7. Upgrade RHEVH 6.7 20151117.0 via RHEVM
8. Upgrade successful.
9. Host and Storage is active yet.
10. Start VM which created in step 4 - PASS.
11. Create new VM, and start VM - PASS.

Comment 5 errata-xmlrpc 2015-12-01 20:17:10 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2015-2526.html


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.