Bug 1282856 - Typo detecting OpenStack Undercloud
Typo detecting OpenStack Undercloud
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Quickstart Cloud Installer
Classification: Red Hat
Component: Installation - RHELOSP (Show other bugs)
1.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium
: TP2
: 1.0
Assigned To: John Matthews
Antonin Pagac
Dan Macpherson
: Triaged
Depends On:
Blocks: rhci-sprint-12
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-11-17 11:08 EST by Thom Carlin
Modified: 2016-10-03 15:13 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-10-03 15:13:01 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Thom Carlin 2015-11-17 11:08:38 EST
Description of problem:

During OpenStack Undercloud detection, if Undercloud is not detected, the error message has an error.

Version-Release number of selected component (if applicable):

RHCI-6.0-RHEL-7-20151113.t.0
RHCIOOO-7-RHEL-7-20151104.t.1

How reproducible:

100%

Steps to Reproduce:
1. Install RHCS-I (Sat 6) ISO
2. Log in to run launch-fusor-installer
3. New Deployment
4. For Detect Undercloud, enter wrong information
5. View error

Actual results:

"Undercloud detection failed: Error: The Undercloud is not accessible. Please check that the address specified is your Undercloud's provisioning interface, you have logged in and run fusor-undercloud-installer on the Underlcoud, and that it can be reached by your RHCI server."

Expected results:

"Undercloud detection failed: Error: The Undercloud is not accessible. Please check that the address specified is your Undercloud's provisioning interface, you have logged in and run fusor-undercloud-installer on the Undercloud, and that it can be reached by your RHCI server."

Additional info:

Error is in last use of Undercloud (misspelled as Underlcoud).
Comment 1 Jason Montleon 2015-12-17 12:30:24 EST
Appears to be fixed already.
Comment 2 Antonin Pagac 2016-01-05 10:59:21 EST
Verified in RHCI-6.0-RHEL-7-20151223.t.0-RHCI-x86_64-dvd1.iso

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.