Bug 1285212 - Google Contacts didn't work after last update
Google Contacts didn't work after last update
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gnome-online-accounts (Show other bugs)
Unspecified Unspecified
unspecified Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Debarshi Ray
Fedora Extras Quality Assurance
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2015-11-25 03:49 EST by Ambrogio
Modified: 2015-12-02 08:51 EST (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2015-12-02 08:51:59 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
History for dnf update (13.98 KB, text/plain)
2015-11-25 03:49 EST, Ambrogio
no flags Details

  None (edit)
Description Ambrogio 2015-11-25 03:49:19 EST
Created attachment 1098603 [details]
History for dnf update

Description of problem:
Contacts enabled by gnome-control-center from google didn't work after last upgrade.
Disabling and enabling doesn't solve the problem.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:
At start time evolution says that it's not able to retrieve token (messages are in Italian so I don't know the exact message in English). Timeout is reached.

Steps to Reproduce:

Actual results:

Expected results:

Additional info:
Comment 1 Milan Crha 2015-11-25 06:04:35 EST
Thanks for a bug report. The updated packages do not seem to be related. If I understand the issue correctly, then this is about GNOME Online Accounts not providing the password on time. That's partly known issue. I'm moving this to gnome-online-accounts. I'd also suggest to re-sign to your Google account in the GNOME Online Accounts interface, though it might not always help.
Comment 2 Ambrogio 2015-11-25 07:38:27 EST
Hi Milan,
tnx for your reply.

I removed the account from gnome-control-center and added it later.
Nothing changed.

The strange think is that calendar is working well from evolution.

Comment 3 Ambrogio 2015-12-01 02:39:16 EST
Hi all,
the problem is gone magically next day without updating or configuring anything.
I think it was an external authentication problem, cause other apps stopped working.

So I think the case can be closed (maybe as errata?).

Regards and sorry for that.
Comment 4 Milan Crha 2015-12-02 08:51:59 EST
Thanks for the follow up. As it's unsure what exactly caused the issue, neither what fixed it, then I'm closing this as insufficient data. Good it works for you again.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.