Bug 1285752 - Build configuration not getting created when we select existing build configuration in JBoss Developer Studio
Build configuration not getting created when we select existing build config...
Status: CLOSED NOTABUG
Product: OpenShift Container Platform
Classification: Red Hat
Component: Unknown (Show other bugs)
3.0.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Brenton Leanhardt
Johnny Liu
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-11-26 06:44 EST by Miheer Salunke
Modified: 2016-05-25 09:29 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-12-11 04:44:47 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Miheer Salunke 2015-11-26 06:44:15 EST
Description of problem:

Build configuration not getting created  when we select existing build configuration in JBoss Developer Studio

Version-Release number of selected component (if applicable):
3.1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Install JBoss Developer Studio and Openshift 3 tools
   https://access.redhat.com/articles/1609003

2. Then create a project and "import an application" which has a bc in it

3. Then under the Project check the build config 

Actual results:
The build config is not created

Expected results:
The build config shall be created

Additional info:

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.