Bug 1287991 - Search on the Deployments page does not work
Search on the Deployments page does not work
Product: Red Hat Quickstart Cloud Installer
Classification: Red Hat
Component: WebUI (Show other bugs)
Unspecified Unspecified
unspecified Severity low
: ---
: 1.1
Assigned To: Derek Whatley
Tasos Papaioannou
: Triaged
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2015-12-03 04:22 EST by Antonin Pagac
Modified: 2017-02-27 20:37 EST (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2017-02-27 20:37:39 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Antonin Pagac 2015-12-03 04:22:09 EST
Description of problem:
Search on the Deployments page does not filter results, nor does it search for the input text.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Firefox 42.0

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Start at least one deployment
2. Navigate to "RHCI Installer -> Deployments" page
3. Use the search box.

Actual results:
Does not search nor filter the results

Expected results:
Filter the results as I'm typing letters into the search box; search for given text

Additional info:
Comment 1 Antonin Pagac 2016-02-12 03:59:00 EST
Reproduced in RC9 - RHCI-6.0-RHEL-7-20160208.1-RHCI-x86_64-dvd1.iso

If there is only one deployment at the RHCI Installer -> Deployments page, the search box does not work. However, I added a second one and searching and filtering worked as expected. When I deleted the second deployment, it stopped working again.
It is questionable of how much use would the search box be if only one deployment is present, but I think it should work consistently and filter results always and independently of how much deployments are currently there.
Comment 7 Derek Whatley 2016-09-29 13:28:08 EDT
Checked into this BZ in the latest dev environment and was unable to reproduce.

Searching with multiple deployments successfully narrowed the list.
Searching with a single deployment would show the deployment if the search pattern matched.

Moving to ON_QA.
Comment 8 Tasos Papaioannou 2016-10-05 14:47:55 EDT
Verified on QCI-1.1-RHEL-7-20161004.t.0.
Comment 11 errata-xmlrpc 2017-02-27 20:37:39 EST
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.