Bug 1289064 - Node won't show up in Hosts tab
Node won't show up in Hosts tab
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: ovirt-engine
Classification: oVirt
Component: Host-Deploy (Show other bugs)
3.5.5
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified (vote)
: ---
: ---
Assigned To: Alon Bar-Lev
Pavel Stehlik
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-12-07 06:16 EST by bardiaasadi
Modified: 2016-07-11 23:48 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-12-23 08:56:47 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Node
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
rule-engine: planning_ack?
rule-engine: devel_ack?
rule-engine: testing_ack?


Attachments (Terms of Use)
engine.log as requested (635.09 KB, text/plain)
2015-12-07 06:46 EST, bardiaasadi
no flags Details

  None (edit)
Description bardiaasadi 2015-12-07 06:16:04 EST
Description of problem:

after setting the details of the engine server in node console, it won't show up in the Hosts tab

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Install the node from scratch
2. set the details of the engine server in the Node console
3.

Actual results:

nothing happens

Expected results:

it should show up in the Hosts tab of the oVirt engine web administration portal

Additional info:
Comment 1 Alon Bar-Lev 2015-12-07 06:17:30 EST
/var/log/ovirt-engine/engine.log please
Comment 2 bardiaasadi 2015-12-07 06:46 EST
Created attachment 1103182 [details]
engine.log as requested
Comment 3 bardiaasadi 2015-12-07 06:50:33 EST
adding the node from engine side is possible (after manually resetting root password) which is not what should be done based on the manual.
Comment 4 Alon Bar-Lev 2015-12-07 06:52:48 EST
I do not see any attempt to register, please checkout node logs to see if there is an error or use wireshark to see if engine actual gets registration request.
Comment 5 bardiaasadi 2016-07-11 23:48:13 EDT
I did not see that error any more, would you please close this ticket? I'm getting the reminder email every week. :)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.