Bug 1289276 - lid test sometimes gives incomplete result when completion expected
lid test sometimes gives incomplete result when completion expected
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Certification Program
Classification: Red Hat
Component: redhat-certification-hardware (Show other bugs)
1.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: brose
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-12-07 14:46 EST by Brian Brock
Modified: 2017-04-18 15:39 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2017-04-18 15:39:00 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Brian Brock 2015-12-07 14:46:37 EST
Description of problem:
The lid test can give an 'incomplete' result status when run.

Version-Release number of selected component (if applicable):
redhat-certification-2.1-20151204.el7.noarch
redhat-certification-hardware-1.7.1-20151113.el7.noarch


How reproducible:
looking for workarounds

Steps to Reproduce:
1. launch the 'lid' interactive test in a hardware certification
2. click "yes" and then "submit" when prompted to begin
3. on the next page, follow the instructions to close the lid
4. reopen the lid
5. when networking is up again, the web ui will continue
6. answer "yes" (correctly) that the backlight correctly turned off
7. wait for info test to complete
8. check results when testing is complete

Actual results:
result is listed as "INCOMPLETE"

Expected results:
lid test passed 

Additional info

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.