Bug 1291395 - Error loading SVG created by graphviz
Error loading SVG created by graphviz
Status: NEW
Product: Red Hat Enterprise Linux 7
Classification: Red Hat
Component: eog (Show other bugs)
7.1
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: rc
: ---
Assigned To: Richard Hughes
Desktop QE
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-12-14 13:57 EST by Dave Johansen
Modified: 2017-01-09 05:07 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
dot file for generating problematic .svg (5.85 KB, text/vnd.graphviz)
2015-12-14 13:57 EST, Dave Johansen
no flags Details

  None (edit)
Description Dave Johansen 2015-12-14 13:57:06 EST
Created attachment 1105655 [details]
dot file for generating problematic .svg

Description of problem:
eog does not load an SVG created by graphviz that Firefox can display just fine.

Version-Release number of selected component (if applicable):
3.8.2

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. dot -Tsvg -O installed_f21_tred.dot
2. eog installed_f21_tred.dot.svg

Actual results:
eog says that it can't display the .svg.

Expected results:
.svg displayed just like in Firefox.

Additional info:
The same issue happens with MATE as well ( https://github.com/mate-desktop/eom/issues/68 ).

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.