Bug 129333 - Error output to console on first help/doc search (indexing)
Error output to console on first help/doc search (indexing)
Status: NEW
Product: Red Hat Developer Suite
Classification: Retired
Component: eclipse (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Patrick Macdonald
Patrick Macdonald
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2004-08-06 11:55 EDT by Jeff Pound
Modified: 2012-04-30 23:23 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed:
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jeff Pound 2004-08-06 11:55:50 EDT
Description of problem:
When a search is performed in the help/doc's for the first time, an
error is output to console during indexing.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Click: Help -> Help Contents
2. In the help browser, search for something
Actual results:
Search succeeds, but the following error is output to console:
Parse Aborted: Encountered "\"" at line 19, column 67.
Was expecting one of:
    <ArgName> ...
    <TagEnd> ...
Parse Aborted: Encountered "\"" at line 26, column 59.
Was expecting one of:
    <ArgName> ...
    <TagEnd> ...

Expected results:
Search should succeed with no errors

Additional info:
Tested on x86 with both IBM and BEA JVMs.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.