Bug 1293780 - Icons for replication controller in typology view are not displayed well
Icons for replication controller in typology view are not displayed well
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: OpenShift Origin
Classification: Red Hat
Component: Management Console (Show other bugs)
3.x
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Stef Walter
yapei
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-12-22 23:33 EST by yapei
Modified: 2016-05-12 13:10 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-05-12 13:10:38 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
TypologyView (24.00 KB, image/png)
2015-12-22 23:33 EST, yapei
no flags Details

  None (edit)
Description yapei 2015-12-22 23:33:49 EST
Created attachment 1108828 [details]
TypologyView

Description of problem:
On project overview page, replication controllers in typology view are not displayed with correct icon. 

Version-Release number of selected component (if applicable):
devenv-rhel7_3023
openshift v1.1-618-g10b7cd1
kubernetes v1.1.0-origin-1107-g4c8e6f4
etcd 2.1.2


How reproducible:
Always


Steps to Reproduce:
1.Create application on web console
2. Check overview details in both Tile View and Typology View

Actual results:
2. Replication controllers in Typology View are not displayed well 

Expected results:
2. All items should be displayed with correct icon

Additional info:
Comment 1 Jessica Forrester 2016-01-04 11:30:25 EST
See also https://github.com/openshift/origin/issues/6491
Comment 2 Samuel Padgett 2016-01-05 09:37:25 EST
https://github.com/openshift/origin/pull/6537
Comment 3 yapei 2016-01-06 01:21:35 EST
Verified on devenv-rhel7_3076, works as expected

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.