Bug 129442 - kppp connection does not work
kppp connection does not work
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kpppload (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2004-08-09 05:03 EDT by Need Real Name
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2004-08-09 17:30:53 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2004-08-09 05:03:48 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Opera/7.54 (Windows 98; U)  [en]

Description of problem:
Cannot get kppp connection to work properly.  It seems to dial up my 
ISP ok, and it says it makes a connection, but when I try using a web 
browser every single URL comes back as not found.

I discovered the following:

Instead of using kppp, if I start up the network connection for the 
modem (which lists the dialup connection to my ISP, as well as my 
pc's Ethernet card) I can get a connection.  If I load a browser, all 
entered URLs are now properly found.  This is what should happen if I 
don't have a network connection and just use the kppp dialer. 

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.Without having a connection established, run the kppp dialer.

Actual Results:  The connection does not work.

Expected Results:  The connection should work.

Additional info:
Comment 1 Ngo Than 2004-08-09 17:30:53 EDT
it's already fixed in CVS. i will make update for FC2 soon

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.