Bug 1296627 - [DOCS] [SME] User password section in registry overview makes no sense
[DOCS] [SME] User password section in registry overview makes no sense
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: OpenShift Container Platform
Classification: Red Hat
Component: Documentation (Show other bugs)
3.1.0
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: brice
weiwei jiang
Vikram Goyal
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-01-07 11:49 EST by Peter Larsen
Modified: 2016-10-30 18:55 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-05-23 21:10:45 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Peter Larsen 2016-01-07 11:49:55 EST
Document URL: https://docs.openshift.com/enterprise/3.1/install_config/install/docker_registry.html#overview

Section Number and Name: n/a

Describe the issue: 
During installation, there's no authorization set yet - this is ignored in this manual. Also, the username/password is NOT NEEDED to install the registry. 

Suggestions for improvement: 

Move the section away from the installation of the registry.  Have a registry administration section, where the need for a specific user account can be mentioned, and take into account that some installs do not use htpasswd. 

Additional information:
Comment 1 brice 2016-05-23 21:10:45 EDT
Received an ack from Paul that the docs currently have this information soon after the BZ was reported:

https://docs.openshift.com/enterprise/3.2/install_config/install/docker_registry.html#access

Closing this BZ.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.