This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2017-10-23 It is expected to last about 30 minutes
Bug 1299084 - Unable to consistently deploy overcloud nodes with OSP 7.2
Unable to consistently deploy overcloud nodes with OSP 7.2
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat OpenStack
Classification: Red Hat
Component: rhosp-director (Show other bugs)
7.0 (Kilo)
Unspecified Unspecified
urgent Severity high
: ga
: 8.0 (Liberty)
Assigned To: Dmitry Tantsur
Omri Hochman
: Triaged, Unconfirmed
Depends On: 1296330
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-01-15 17:25 EST by Mike Burns
Modified: 2016-04-28 09:51 EDT (History)
21 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: 1296330
Environment:
Last Closed: 2016-04-28 09:51:24 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Comment 2 Hugh Brock 2016-02-07 09:36:26 EST
Dmitry I thought this was fixed with IPA? If so, could you move it to ON_QA please.
Comment 3 Dmitry Tantsur 2016-02-08 05:10:09 EST
I *think* it should be fixed with IPA. At least I haven't heard about similar problems with IPA yet.
Comment 6 Omri Hochman 2016-04-18 16:01:29 EDT
The issue wasn't reproducible using the newer 8.0 IPA images on the QE hardware or virt-env. In case the issue will reproduce again - we will re-open this ticket.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.