Bug 1299986 - openstack-ironic-inspector stops logging anything except for rootwrap messages after some uptime
openstack-ironic-inspector stops logging anything except for rootwrap message...
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat OpenStack
Classification: Red Hat
Component: rhosp-director (Show other bugs)
8.0 (Liberty)
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: 10.0 (Newton)
Assigned To: Hugh Brock
Shai Revivo
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-01-19 11:44 EST by Dmitry Tantsur
Modified: 2016-04-18 04:40 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-04-18 04:40:03 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Dmitry Tantsur 2016-01-19 11:44:14 EST
Description of problem:
After some time inspector journalctl logs only consist of rootwrap strings:
Jan 19 11:36:46 instack.localdomain sudo[23211]: ironic-inspector : TTY=unknown ; PWD=/ ; USER=root ; COMMAND=/bin/ironic-inspector-rootwrap /etc/ironic-inspector/rootwrap.con...spector_tempJan 19 11:36:46 instack.localdomain sudo[23214]: ironic-inspector : TTY=unknown ; PWD=/ ; USER=root ; COMMAND=/bin/ironic-inspector-rootwrap /etc/ironic-inspector/rootwrap.con...ic-inspector
Jan 19 11:36:46 instack.localdomain sudo[23217]: ironic-inspector : TTY=unknown ; PWD=/ ; USER=root ; COMMAND=/bin/ironic-inspector-rootwrap /etc/ironic-inspector/rootwrap.con...ic-inspectorJan 19 11:36:46 instack.localdomain sudo[23220]: ironic-inspector : TTY=unknown ; PWD=/ ; USER=root ; COMMAND=/bin/ironic-inspector-rootwrap /etc/ironic-inspector/rootwrap.con...ic-inspector
Jan 19 11:36:46 instack.localdomain sudo[23223]: ironic-inspector : TTY=unknown ; PWD=/ ; USER=root ; COMMAND=/bin/ironic-inspector-rootwrap /etc/ironic-inspector/rootwrap.con...ic-inspector

All other logging is gone until the next restart. After restart it starts logging again. Not sure if it's a problem in puppet, oslo.log or inspector itself.

Version-Release number of selected component (if applicable):
openstack-ironic-inspector-2.2.2-2.el7ost.noarch

How reproducible:
At least once for me and for someone else.
Comment 2 Mike Burns 2016-04-07 17:03:37 EDT
This bug did not make the OSP 8.0 release.  It is being deferred to OSP 10.
Comment 4 Dmitry Tantsur 2016-04-18 04:40:03 EDT
FWIW I can no longer reproduce this issue

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.