Bug 1301455 - Redundant text display for 3~4 seconds during installation progress.
Redundant text display for 3~4 seconds during installation progress.
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-node (Show other bugs)
3.6.3
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: ovirt-3.6.6
: ---
Assigned To: Fabian Deutsch
Wei Wang
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-01-25 01:10 EST by Wei Wang
Modified: 2016-03-07 09:35 EST (History)
12 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-03-07 09:35:10 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Node
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
image file (116.38 KB, image/jpeg)
2016-01-25 01:10 EST, Wei Wang
no flags Details
/var/log/*.* (529.75 KB, application/x-gzip)
2016-01-25 01:12 EST, Wei Wang
no flags Details

  None (edit)
Description Wei Wang 2016-01-25 01:10:53 EST
Created attachment 1117823 [details]
image file

Description of problem:
Redundant text display for 3~4 seconds during installation progress. 

Version-Release number of selected component (if applicable):
rhev-hypervisor7-7.2-20160120.0
ovirt-node-3.6.1-3.0.el7ev.noarch

How reproducible:
100% 

Steps to Reproduce:
1. Select rhev-hypervisor7-7.2-20160120.0 on PXE to install
2. Select U.S.English keyboard layout
3. Select "Continue" twice, than select "Confirm"
4. Input admin password and confirm password, then "install"
5. Check display during installing Image and bootloader configuration to '/dev/sda' in installation progress. 

Actual results:
Redundant text display for 3~4 seconds during installation progress.


Expected results:
No redundant text display during installation progress.

Additional info:
Comment 1 Wei Wang 2016-01-25 01:12 EST
Created attachment 1117825 [details]
/var/log/*.*
Comment 3 Fabian Deutsch 2016-03-07 09:35:10 EST
This is a visual only item affecting 3~4 seconds of the installation process.

The fix however is not quick, thus closing for now.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.