Bug 1302344 - Log viewer doesn't work in FF 26
Log viewer doesn't work in FF 26
Product: Red Hat Quickstart Cloud Installer
Classification: Red Hat
Component: WebUI (Show other bugs)
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: John Matthews
Dave Johnson
: Triaged
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2016-01-27 09:35 EST by Matt Reid
Modified: 2016-06-14 15:51 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2016-06-14 15:51:22 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Matt Reid 2016-01-27 09:35:27 EST
Description of problem:
On a recent deployment attempt I ran into a situation where the log viewer never saw any data in the logs. Looking at them locally, there was data there, but the UI never saw anything and just showed the default 'wait for it' string.

Other deployments in that same environment, on the same browser, also did not work. Looking at the log viewer in Chrome showed no issues, they displayed fine. The same logs in a different environment also displayed fine in the log viewer.

The browser that had issues with the log viewer was FF 26.

Version-Release number of selected component (if applicable):
FF 26

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Start a deployment
2. Go to the log viewer tab

Actual results:
No data from the logs ever makes it into the log viewer UI

Expected results:
To see the contents of the logs, same as if viewing them locally

Additional info:
Comment 1 John Matthews 2016-06-14 15:51:22 EDT
Closing because we dont intend to support older firefox.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.