Bug 1303085 - InternalIP node configuration fails when using OpenStack as cloud provider with OpenShift: hardcoded OpenStack network names
InternalIP node configuration fails when using OpenStack as cloud provider wi...
Status: CLOSED ERRATA
Product: OpenShift Container Platform
Classification: Red Hat
Component: Storage (Show other bugs)
3.1.0
Unspecified Unspecified
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Bradley Childs
Jianwei Hou
:
: 1320959 1331829 (view as bug list)
Depends On:
Blocks: 1267746
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-01-29 08:58 EST by Alexander Koksharov
Modified: 2016-07-08 06:00 EDT (History)
12 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-05-12 12:27:34 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alexander Koksharov 2016-01-29 08:58:40 EST
Description of problem:
Customer is facing the following issue:
https://github.com/kubernetes/kubernetes/issues/18409
Which is fixed upstream by this PR: https://github.com/kubernetes/kubernetes/pull/18829

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual results:


Expected results:
Customer needs it back ported.

Additional info:
Comment 4 Derek Carr 2016-02-03 11:30:33 EST
Upstream PR: https://github.com/kubernetes/kubernetes/pull/18829 merged on 1/29
Comment 5 Andy Goldstein 2016-02-19 11:31:55 EST
Will be in next puddle
Comment 6 DeShuai Ma 2016-02-23 01:19:10 EST
We usually use openshift-ansible to setup the env on openstack. But now we don't how to trigger this related pr to verify this bug.
Any suggestion step to verify this bug on openshift?
Comment 7 Andy Goldstein 2016-02-23 08:58:31 EST
I'm not sure - hopefully Alexander can provide the necessary info.
Comment 12 DeShuai Ma 2016-03-23 23:19:18 EDT
if nobody response on this bug, I'll set it verified.
Comment 14 Jianwei Hou 2016-03-24 22:39:28 EDT
I do not have access to our openstack setup and configurations, all I can do is to verify cinder configuration is correct and functional. The fix has not caused regression, so I'll move this bug to verified.
Comment 15 Josep 'Pep' Turro Mauri 2016-04-29 11:13:46 EDT
*** Bug 1320959 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 16 Dan McPherson 2016-05-02 07:35:41 EDT
*** Bug 1331829 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 18 errata-xmlrpc 2016-05-12 12:27:34 EDT
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2016:1064

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.