Bug 13045 - Hard lock-up during install
Summary: Hard lock-up during install
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda   
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Michael Fulbright
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-06-26 11:53 UTC by Brent Nordquist
Modified: 2007-04-18 16:27 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-07-12 22:14:05 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Brent Nordquist 2000-06-26 11:53:39 UTC
During a custom graphical install of Winston Beta-2, the dialog
"Transferring install image to hard drive" was displayed.  The progress bar
was between the words "to" and "hard" when the machine locked up -- could
not move the mouse, get to the VT's, or kill X with Ctrl+Alt+Back.

A second install using the same options worked fine... buggy hardware
driver perhaps?

[Intel Seattle 2 (100MHz) mobo, PII-450, 128MB RAM, Diamond Viper V550,
three ultra/wide SCSI disks (4.5, 4.5, 9GB) on Adaptec 2940UW controller,
one narrow SCSI CD-ROM, one IDE CD-RW drive, 3Com Etherlink 10/100 PCI
(3C905C-TX-M).  Verified with lsmod that the 3c59x driver is being used for
the network hardware, NOT the buggy 3c90x one.]

Comment 1 Michael Fulbright 2000-07-12 22:14:03 UTC
Most likely a hardware issue - please reopen if this becomes reproducible.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.