Bug 1305521 - evolution deadlocks on start under g_type_class_ref()
evolution deadlocks on start under g_type_class_ref()
Status: NEW
Product: Red Hat Enterprise Linux 7
Classification: Red Hat
Component: glib2 (Show other bugs)
7.2
All Linux
medium Severity high
: rc
: ---
Assigned To: Colin Walters
Desktop QE
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-02-08 08:48 EST by Jiri Koten
Modified: 2018-02-01 20:58 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
backtrace (25.20 KB, text/plain)
2016-02-08 08:48 EST, Jiri Koten
no flags Details


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
GNOME Desktop 674885 None None None 2017-11-13 05:33 EST

  None (edit)
Description Jiri Koten 2016-02-08 08:48:26 EST
Created attachment 1122177 [details]
backtrace

Description of problem:
Sometimes when I start evolution, there is a deadlock and the window even won't show up. I have to kill the process (SIGKILL) and start evolution again.

Version-Release number of selected component (if applicable):
evolution-3.12.11-15.el7
glib2-2.42.2-5.el7

How reproducible:
random, cannot reproduce on purpose

Steps to Reproduce:
1. Start evolution


Actual results:
Evolution won't start, if I start it again I got error that another instance is already running.

Expected results:
No deadlock.

Additional info:
Comment 1 Milan Crha 2017-11-13 05:33:22 EST
This might be a variant of a long standing upstream bug:
https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=674885

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.