Bug 1312088 - Notification area icons not visible with gtx750ti
Notification area icons not visible with gtx750ti
Status: NEW
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: xorg-x11-drv-nouveau (Show other bugs)
6.8
x86_64 Linux
medium Severity medium
: beta
: 6.8
Assigned To: Ben Skeggs
Desktop QE
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-02-25 12:22 EST by Martin Krajnak
Modified: 2017-03-23 16:11 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot.jpg (1.28 MB, image/jpeg)
2016-02-25 12:22 EST, Martin Krajnak
no flags Details
Xorg.0.log (90.72 KB, text/plain)
2016-02-25 12:24 EST, Martin Krajnak
no flags Details

  None (edit)
Description Martin Krajnak 2016-02-25 12:22:11 EST
Created attachment 1130600 [details]
screenshot.jpg

Description of problem:

Some tray icons in upper panel are invisible, or you can see small black stripe in the bottom of panel, in the part where icons should be (see screenshot).

Problem is present in login screen - accessibility icon,
and also after login in normal desktop - sound, network, and update icons.


Version-Release number of selected component (if applicable):
xorg-x11-drv-nouveau-1.0.11-1.el6.x86_64

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. boot rhel6
2. login

Actual results:
See that icons in tray area are not visible, or have black stripe underneath.

Expected results:
Icons should be properly visible.

Additional info:
Icons are fully functional, e.g. if you blindly click on sound icon, you can adjust the volume.

After switching graphic card to gtx780 problem disappeared.
Comment 1 Martin Krajnak 2016-02-25 12:24 EST
Created attachment 1130601 [details]
Xorg.0.log
Comment 2 Martin Krajnak 2016-03-04 07:48:34 EST
Bug is also present while using Nvidia Quadro K620 card.

Package versions:
xorg-x11-drv-nouveau-1.0.11-1.el6.x86_64
kernel 2.6.32-621.el6.x86_64

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.