Bug 1315646 - [DOCS] Multiple broken links in the documentation
[DOCS] Multiple broken links in the documentation
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: OpenShift Container Platform
Classification: Red Hat
Component: Documentation (Show other bugs)
3.1.0
Unspecified Unspecified
urgent Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ashley Hardin
Vikram Goyal
Vikram Goyal
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-03-08 05:30 EST by Johan Swensson
Modified: 2016-03-28 17:17 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-03-28 17:17:06 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Johan Swensson 2016-03-08 05:30:49 EST
Document URL: 
https://access.redhat.com/documentation/en/openshift-enterprise/3.1/installation-and-configuration/chapter-2-installing

Describe the issue: 
Clicking on "Prerequisites" in the first note takes you back to the documentation landing page. https://access.redhat.com/documentation/en/openshift-enterprise/3.1/installation-and-configuration/advanced_install.xml#advanced-installation

Suggestions for improvement: 
Clicking the link should take you to the correct part of the documentation.

Additional information: 
Clicking on other links such as "advanced installation" renders the same result.
Comment 1 Ashley Hardin 2016-03-09 11:26:45 EST
Links are now updated:
https://github.com/openshift/openshift-docs/pull/1718

The links within the Overview section only seemed to choke in the multi-page HTML view within the portal:
https://access.redhat.com/documentation/en/openshift-enterprise/3.1/installation-and-configuration/chapter-2-installing

They worked fine in the single-page HTML view and within my local build. I updated the link paths to be more complete.
Comment 2 openshift-github-bot 2016-03-18 10:48:31 EDT
Commits pushed to master at https://github.com/openshift/openshift-docs

https://github.com/openshift/openshift-docs/commit/7ddcfe542562315d8a46aaa0c9f0b554a3cb28ed
Bug 1315646, fixed broken links

https://github.com/openshift/openshift-docs/commit/6c9f9d90997eedfd10bdddef99b7694b886ac594
Merge pull request #1718 from ahardin-rh/broken-links

Bug 1315646, fixed broken links
Comment 3 Ashley Hardin 2016-03-28 17:17:06 EDT
The updated content is now published and the links are now behaving properly:
https://access.redhat.com/documentation/en/openshift-enterprise/3.1/installation-and-configuration/chapter-2-installing

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.