Bug 132063 - reproducible segfault in oowriter
Summary: reproducible segfault in oowriter
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org   
(Show other bugs)
Version: rawhide
Hardware: All Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Caolan McNamara
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks: 131589
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-09-08 14:21 UTC by Tim Waugh
Modified: 2007-11-30 22:10 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-09-25 19:41:34 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
app_form_233.doc (87.00 KB, application/octet-stream)
2004-09-08 14:22 UTC, Tim Waugh
no flags Details
backtrace.txt (15.86 KB, text/plain)
2004-09-08 14:23 UTC, Tim Waugh
no flags Details
fix for sw (1.38 KB, patch)
2004-09-08 17:03 UTC, Caolan McNamara
no flags Details | Diff

Description Tim Waugh 2004-09-08 14:21:48 UTC
Description of problem:
When loading a particular Microsoft Word document, oowriter crashes.

Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice.org-1.1.2-3

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Load the file (see attached).
  
Actual results:
See attached backtrace.

Comment 1 Tim Waugh 2004-09-08 14:22:36 UTC
Created attachment 103584 [details]
app_form_233.doc

The file to load.

Comment 2 Tim Waugh 2004-09-08 14:23:07 UTC
Created attachment 103585 [details]
backtrace.txt

Resulting backtrace (from bug-buddy).

Comment 3 Caolan McNamara 2004-09-08 15:15:39 UTC
No crash in pre 2.0, I see it in 1.1.X of course. I'll take this as
its my code.

Comment 4 Caolan McNamara 2004-09-08 16:24:47 UTC
hmm OCX_Control::Import in svx/inc/msocximex.hxx should be virtual,
but its not. I wonder why that is.

Comment 5 Caolan McNamara 2004-09-08 17:03:43 UTC
Created attachment 103594 [details]
fix for sw

I really cocked that up :-(, patch submitted to OOo and mmeeks. See
http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=33980

Comment 6 Dan Williams 2004-09-18 04:17:41 UTC
should be fixed in next build (1.1.2-5)

Comment 7 Caolan McNamara 2004-09-20 07:43:01 UTC
yep, works in testing 1.1.2-5

Comment 8 Dan Williams 2004-09-25 19:41:34 UTC
Please test with the openoffice.org-1.1.2-5 RPMs in Rawhide, it should
be fixed in that version.  If the problem persists with that version,
please reopen this bug.  Thanks!


Comment 9 Tim Waugh 2004-09-27 08:20:21 UTC
Verified.  Thanks!


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.