Bug 1323276 - Proxy dialog displays None:{None,3128} in field "Proxy Location" in some cases
Summary: Proxy dialog displays None:{None,3128} in field "Proxy Location" in some cases
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: subscription-manager
Version: 6.8
Hardware: All
OS: All
low
low
Target Milestone: rc
: ---
Assignee: William Poteat
QA Contact: Jan Stavel
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2016-04-01 16:44 UTC by Jan Stavel
Modified: 2017-03-21 10:55 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2017-03-21 10:55:06 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)
Snapshot of a dialog with proxy settins. (106.42 KB, image/png)
2016-04-01 16:44 UTC, Jan Stavel
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Github RedHatQE rhsm-qe pull 599 None None None 2016-10-18 08:30:00 UTC
Github candlepin subscription-manager pull 1417/ None None None 2016-10-17 21:37:24 UTC
Red Hat Product Errata RHSA-2017:0698 normal SHIPPED_LIVE Moderate: subscription-manager security, bug fix, and enhancement update 2017-03-21 12:39:12 UTC

Description Jan Stavel 2016-04-01 16:44:15 UTC
Created attachment 1142644 [details]
Snapshot of a dialog with proxy settins.

Description of problem:

Subscription-manager-gui displays "None:None" or "None:3218" in some cases.
See bellow for more details.


Version-Release number of selected component (if applicable):

Red Hat Enterprise Linux Server release 6.8 Beta (Santiago)
----------------------------------------
server type                      Red Hat Subscription Management
subscription management server   0.9.51.15-1
subscription management rules    5.15.1
subscription-manager             1.16.8-8.el6
python-rhsm                      1.16.6-1.el6
----------------------------     ----------------------------
Product                          69.pem
135.pem
----------------------------     ----------------------------
Entitlement                      8657093875891931356.pem
----------------------------     ----------------------------

How reproducible:

Pretty straightforward way.

Steps to Reproduce:

    Given a system is subscribed.
    When I click on "Configure Proxy"
     and  I click on "I would like to connect via an HTTP Proxy"
     and  I click on "Use Authentication with HTTP Proxy"
    Then I see "None:None" in field "Proxy Location".

Actual results:


None:None appears.

Expected results:

Nothing appears seems to be more common.

Additional info:

It could be caused by that values proxy_user and proxy_password have been already filled (from previous tests).

Comment 1 William Poteat 2016-08-04 15:14:16 UTC
master commit c51e556d63ae6ac4b2493e89b113cce197203cd4

Comment 3 Jan Stavel 2016-09-15 21:06:54 UTC
I have written test for that behaviour.
Sub-man-gui proxy dialog works well.

Comment 5 Jan Stavel 2016-10-20 09:43:54 UTC
Verified for this sub-man-gui version:

  {:full "1.17.15-1.git.0.2a2f747.el7",
   :major "1",
   :minor "17",
   :patch "15",
   :pre-release nil,
   :dev ["1.git.0.2a2f747" "1" "0" "2a2f747"]}

Comment 7 errata-xmlrpc 2017-03-21 10:55:06 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://rhn.redhat.com/errata/RHSA-2017-0698.html


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.