Bug 132936 - UnitLE does not respond to 'U+000A'(New Line)
Summary: UnitLE does not respond to 'U+000A'(New Line)
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: iiimf   
(Show other bugs)
Version: rawhide
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Akira TAGOH
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords: i18n
Depends On:
Blocks: FC3Target IIIMF FC4Target 164357 172408
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-09-20 04:50 UTC by Lawrence Lim
Modified: 2014-03-26 00:51 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version: iiimf-le-unit-12.2-0.1.svn2578
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-04-26 03:41:19 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Lawrence Lim 2004-09-20 04:50:32 UTC
Description of problem:
In the UNICODE-HEX mode, the UnitLE does not respond to Unicode
'U+000A'(New Line).

Version-Release number of selected component (if applicable):
im-sdk-12.0.1-7.svn1891

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Start UnitLE in UNICODE-HEX (Toggle on then F5)
2.enter '000a'
3.
  
Actual results:
Nothing happens

Expected results:
Cursor move to the next line

Additional info:

Comment 1 Warren Togami 2004-09-20 05:04:34 UTC
Within which apps have you tested?

Comment 2 Lawrence Lim 2004-09-20 05:34:28 UTC
Tested with gedit.

Comment 3 Leon Ho 2004-09-28 07:16:22 UTC
Need to read into codepoint module. Assigning to Jatin for now.

Comment 4 Akira TAGOH 2005-04-15 07:58:24 UTC
Fixed in CVS. the package will be avilable in next build.

Comment 5 Lawrence Lim 2005-04-26 03:41:19 UTC
Confirmed fixed in iiimf-le-unit-12.2-0.1.svn2578.


Thanks.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.