Bug 13340 - XFree86 Audio problem with SMP kernel
Summary: XFree86 Audio problem with SMP kernel
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel   
(Show other bugs)
Version: 6.2
Hardware: i686
OS: Linux
medium
low
Target Milestone: ---
Assignee: Michael K. Johnson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-07-03 01:53 UTC by mysteryman_thats_me
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-12-15 00:10:05 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description mysteryman_thats_me 2000-07-03 01:53:56 UTC
RH 6.2 with every SMP kernel I have tried has a strange problem with all 
wave audio. Just about any process using cpu time at all disturbs the 
sound, causing 'jitters' and slowdown, whether it be mp3.
 This problem did not exist in RH 6.1 or the Gentus version of 6.2.
The computer this problem occurs on has ample specs. i.e a dual celeron 
466 with an abit bp6 motherboard and 64 mb of pc133 ram. The soundcard is 
a creative awe64 value. all parts are known good. I'm pretty sure it's an 
X problem. But hey, prove me wrong!

Comment 1 Preston Brown 2000-08-29 18:30:54 UTC
this has _nothing_ to do with X.  What audio driver are you trying to use?

Comment 2 Alan Cox 2002-12-15 00:10:05 UTC
No answer in 2 years.. closing



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.