Bugzilla (bugzilla.redhat.com) will be under maintenance for infrastructure upgrades and will not be unavailable on July 31st between 12:30 AM - 05:30 AM UTC. We appreciate your understanding and patience. You can follow status.redhat.com for details.
Bug 1337019 - Jboss-as failed to startup in the time alloted.
Summary: Jboss-as failed to startup in the time alloted.
Keywords:
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: JBoss Enterprise Application Platform 6
Classification: JBoss
Component: jbossas
Version: 6.4.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
unspecified
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: jboss-set
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2016-05-18 04:52 UTC by Jithin Sha K S
Modified: 2019-03-01 12:29 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2019-03-01 12:29:00 UTC
Type: Bug


Attachments (Terms of Use)

Description Jithin Sha K S 2016-05-18 04:52:52 UTC
Description of problem:
Actually when i run the command ./standalone.sh -c standalone-ha.xml, its working perfect. When trying to configure as a service, its giving error, but still am able to get 8080 access, when clicking on administration console, its not connecting.

Version-Release number of selected component (if applicable):6.4


How reproducible:
Service command should run fine.
How to add the same to systemctl

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual results:
Jboss-as failed to startup in the time allocated.

Expected results:


Additional info:


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.