Bug 133793 - Bad view of iso-8859-2 fonts in menu & dialogs
Bad view of iso-8859-2 fonts in menu & dialogs
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
3
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dan Williams
:
Depends On:
Blocks: FC3Target
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-09-27 10:37 EDT by Dariusz Knociński
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-10-04 09:58:48 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Dariusz Knociński 2004-09-27 10:37:33 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.1)
Gecko/20040719

Description of problem:
I use OO with LANG=pl_PL.UTF-8 and can't view polish letters in
menus and dialogs, but the same letters in docs view perfectly.
LETTERS={ą,ę,ć,ń...}
 

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.1.2-6

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Install FC3T2
2.Select language to POLISH
3.Run ooffice
    

Additional info:
Comment 1 Dan Williams 2004-09-28 16:37:33 EDT
Confirmed, OOo is messing up Luxi Sans by tagging it as a "symbol"
font and then doing fixup on the glyph IDs.
Comment 2 Dan Williams 2004-10-01 10:25:29 EDT
should be fixed mostly in 1.1.2-7

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.