Bug 1339651 - no change in status color when assigning subscription to content host
Summary: no change in status color when assigning subscription to content host
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: WebUI
Version: 6.2.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
high vote
Target Milestone: Unspecified
Assignee: Tom McKay
QA Contact: Bruno Rocha
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2016-05-25 14:13 UTC by Tom McKay
Modified: 2019-04-01 20:27 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version: 6.3.0
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2018-02-21 16:51:07 UTC


Attachments (Terms of Use)
verified: before subs red icon (106.08 KB, image/png)
2016-11-10 14:13 UTC, Bruno Rocha
no flags Details
verified: after sub green icon (111.15 KB, image/png)
2016-11-10 14:14 UTC, Bruno Rocha
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Foreman Issue Tracker 12569 None None None 2016-05-25 14:13:26 UTC

Description Tom McKay 2016-05-25 14:13:25 UTC
When manually assigning a subscription to a content host that will change it's status color, the list of content hosts (down left side of UI) does not have its entry status color change.

To reproduce, assign a subscription that will make a red host green. Note that color icon in left list for that host does not change.

Comment 1 Tom McKay 2016-05-25 14:13:29 UTC
Created from redmine issue http://projects.theforeman.org/issues/12569

Comment 3 Bryan Kearney 2016-05-26 20:17:41 UTC
Upstream bug assigned to tomckay@redhat.com

Comment 4 Bryan Kearney 2016-05-26 20:17:43 UTC
Upstream bug assigned to tomckay@redhat.com

Comment 5 Bryan Kearney 2016-09-07 18:17:17 UTC
Moving this bug to POST for triage into Satellite 6 since the upstream issue http://projects.theforeman.org/issues/12569 has been resolved.

Comment 8 Bruno Rocha 2016-11-10 14:13:48 UTC
Created attachment 1219407 [details]
verified: before subs red icon

Comment 9 Bruno Rocha 2016-11-10 14:14:16 UTC
Created attachment 1219408 [details]
verified: after sub green icon

Comment 10 Bruno Rocha 2016-11-10 14:17:26 UTC
Verified in:

satellite-6.3.0-6.1.beta.el7sat.noarch - RHEL7

Conclusion:

After adding a valid subscriptioon to content_host and refreshing the page the green red icon turns to green.

Comment 11 pm-sat@redhat.com 2018-02-21 16:51:07 UTC
Since the problem described in this bug report should be resolved in a recent advisory, it has been closed with a resolution of ERRATA.
> 
> For information on the advisory, and where to find the updated files, follow the link below.
> 
> If the solution does not work for you, open a new bug report.
> 
> https://access.redhat.com/errata/RHSA-2018:0336


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.