Bug 1343461 - After refreshing in browser settings configuration shows me "Configuration settings saved"
Summary: After refreshing in browser settings configuration shows me "Configuration se...
Keywords:
Status: CLOSED DEFERRED
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS
Version: 5.6.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
medium
Target Milestone: GA
: 5.7.0
Assignee: Dan Clarizio
QA Contact: Matouš Mojžíš
URL:
Whiteboard: ui
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2016-06-07 11:45 UTC by Matouš Mojžíš
Modified: 2016-08-09 15:09 UTC (History)
4 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-06-15 15:20:30 UTC
Category: ---
Cloudforms Team: ---
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)

Description Matouš Mojžíš 2016-06-07 11:45:36 UTC
Description of problem:
When I edit something in configuration and then refresh anywhere in configuration it displays "Configuration settings saved". When I navigate in sidebar menu configuration again and refresh, then it doesn't display it anymore.
In url is kept this:"https://10.16.5.168/ops/explorer?escape=false&flash_error=false&flash_msg=Configuration+settings+saved" and it disappears only when I open something in sidebar menu.

Version-Release number of selected component (if applicable):
5.6.0.9

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Settings -> Configuration
2. Edit something and save it
3. Refresh any page in configuration

Actual results:
It displays "Configuration settings saved".

Expected results:
It shouldn't display it.

Additional info:


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.